KYPCK JULKAISEE TOISEN ALBUMINSA HELMIKUUSSA

Venäjän kielellä laulava suomalainen metalliyhtye KYPCK (Kursk) julkaisee uuden albuminsa 9. helmikuuta 2011. KYPCKin järjestyksessään toinen levy kantaa nimeä НИЖЕ (Nizhe, ”alemmas”).

KYPCK on tunnettu paitsi venäjän kielisistä sanoituksistaan, myös äärimmäisen raskaasta ja lohduttomasta äänimaisemastaan. Musiikillisesti uudella levyllä uidaan yhä syvemmissä vesissä. Cherno –debyyttialbumin julkaisun yhteydessä tehtyjen keikkojen ja Venäjän reissujen seurauksena bändin paketti on tiiviistynyt entisestään, minkä tuloksena uusi albumi soi muhkeammin ja orgaanisemmin kuin edeltäjänsä.

”Chernon ahdistavan kolkkouden ja runkoteräksen kylmyyden päälle on Nizhellä kasvanut vielä kerros venäläistä karhunlihaa. Lyyrisiltä teemoiltaan tämä on selkeästi kauemmas historiaan painottuva levy. Tekstit pohjautuvat edelleen venäläiseen kulttuuriin ja ne sisältävät runsaasti kirjallisia ja historiallisia viittauksia. Elämän koko kirjo käydään Nizhellä läpi − aina keisarinnan palatseista murhien, ilotalojen, hengellisen ja lihallisen tuskan maisemiin sekä painajaisiin”, laulaja E. Seppänen kuvailee.

Levyn julkaisee Suomessa Yellow House Recordings ja jakelusta vastaa Playground Music Bam. Suomen lisäksi Playground Music jakelee levyn Skandinaviaan ja Baltiaan sekä digitaalisesti maailmanlaajuisesti. Albumi julkaistaan samanaikaisesti myös Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakshtanissa, joissa julkaisijana toimii venäläinen levy-yhtiö Fono. Sama yhtiö julkaisi itärajan takana myös KYPCKin Cherno -debyyttialbumin. Yhtye keikkailee kevään aikana sekä Suomessa että Venäjällä.

KYPCKin miehistön muodostavat laulaja E. Seppänen, kitaristi S.S. Lopakka (ex-Sentenced), basisti J.T. Ylä-Rautio sekä rumpali K.H.M. Hiilesmaa, joka tunnetaan myös mm. HIMin, Sentencedin ja Apocalyptican tuottajana. KYPCKin debyyttilevy Cherno nousi ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan sijalle 11.

KYPCK (Kursk) – НИЖЕ (Nizhe):

01. ГИФАРУС (Gifarus)
02. ПОСЛЕ (After)
03. АЛЛЕЯ СТАЛИНА (The Alley Of Stalin)
04. ЧУЖОЙ (Stranger)
05. ФЕЛИЦА (Felitsa)
06. РАЗРЫВ (Rupture)
07. БУРЛАКИ НА ВОЛГЕ (Burlaks On The Volga)
08. БАРДАК (Brothel)
09. ТОВАРИЩАМ (Comrades)
10. ВАЛЬС СМЕРТИ (Death Waltz)

Promokuvat osoitteessa: http://www.kypck-doom.com/gallery_logos.htm

KYPCK online:
KYPCK Ground Zero: www.kypck-doom.com
KYPCK Myspace: www.myspace.com/KYPCK
KYPCK Ground Zero TV: www.youtube.com/GroundZeroTV
KYPCK Headquarters: http://www.facebook.com/pages/Kypck-Headquarters/122452041152865?v=wall

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>