LADYTRON HELSINGIN-KEIKALLE TOUKOKUUSSA

Yksi 2000-luvun maineikkaimmista elektro-bändeistä, brittiläinen Ladytron, saapuu keikalle Helsinkiin toukokuussa. Maaliskuun lopulla ”Ladytron: Best of 00-10” -kokoelmalevyn julkaiseva yhtye esiintyy The Circuksessa lauantaina 14. toukokuuta. Illan avaa kotimainen elektropop-duo Zebra & Snake. Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 24. maaliskuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Suomessakin kehuttuja keikkoja tehneellä Ladytronilla on vankka maailmanlaajuinen kulttisuosio. Daniel Huntin, Reuben Wun, Helen Marnien ja Mira Aroyon muodostamalla liverpoolilaisbändillä on ainutlaatuinen oma soundinsa, jossa kohtaavat tyylikkäät syntikkakerrokset, venyttelevä groove, tunnelmalliset melodiat ja tarkkanäköiset sanoitukset. Omien kiertueidensa lisäksi Ladytron on keikkaillut mm. Soulwaxin, Björkin, Nine Inch Nailsin ja Goldfrappin kanssa. Reilun 10 vuoden uran yksiin kansiin paketoivan ”Ladytron: Best of 00-10” -kokoelma-albumin lisäksi yhtye on lupaillut uutta studioalbumia vielä tälle vuodelle, joten toukokuisella Helsingin keikalla päästään kuulemaan vanhempien Ladytron-hittien lisäksi todennäköisesti myös uutta materiaalia.

KEIKKA:
La 14.5.2011 Helsinki, The Circus
Ovet klo 20.30, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin to 24.3.2011 klo 9
28 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi
Ovelta 30 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

LISÄTIEDOT:
Maria Salovaara / Playground Music Bam Oy
maria@playgroundmusic.com
010 292 0502

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>