MICK HARVEY JULKAISEE UUDEN SOOLOALBUMINSA KESKIVIIKKONA 4.5.

Australialainen multi-instrumentalisti ja tuottaja Mick Harvey julkaisee uuden sooloalbuminsa, “Sketches From The Book Of The Dead”, keskiviikkona 4. toukokuuta.

The Birthday Party ja Nick Cave And The Bad Seeds -yhtyeiden riveistä ja elokuvamusiikistaan kansainvälisesti paremmin tunnetun Mick Harveyn uusi “Sketches From The Book Of The Dead” – albumi on järjestyksessään artistin kuudes soololevy ja ensimmäinen, jonka kappalemateriaali on kokonaan artistin omasta kynästä lähtöisin. Edellinen sooloalbumi, “Two Of Diamonds”, julkaistiin vuonna 2007. Viime aikoina Mick Harvey on työskennellyt muun muossa PJ Harveyn ”Let England Shake” -albumin tuotannon parissa.

“Sketches From The Book Of The Dead” –albumilla Harvey soittaa valtaosan soittimista itse. Kontrabasson varressa taiteilee edellisten albumeiden tapaan Rosie Westbrook. Haitari- ja viuluosuudet ovat J.P. Shilon käsialaa ja eteerisistä taustalauluista vastaa Xanthe Waite.

Kotisivut: http://www.mickharvey.com/
MySpace: http://www.myspace.com/mickharvey

Levy-yhtiö: www.mute.com

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>