ESIMAKUA SAURUXIEN ENSI VIIKOLLA ILMESTYVÄLTÄ “SAURUSPLANEETTA”-LEVYLTÄ

Dinometallijyrä SauruXet, aikaisemmin Hevisaurus-nimellä tunnettu kokoonpano, julkaisee ensi viikolla uuden albumin “Saurusplaneetta”. Tuleva albumi liikkuu nimensä mukaisesti hieman avaruusaiheisissa tunnelmissa. Avaruusjuttujen lisäksi mukana on myös tarinoita prinsseistä, linnanneidoista, peikoista ja kummituksista.

Yhtye tarjoilee nyt esimakua ensi viikolla ilmestyvältä albumilta aloituskappaleen “Täältä Tulee SauruXet” muodossa:

RÄYH!

SauruXet keikoilla:
5.8 Suomussalmi
6.8. Kemi
28.8. Kuopio
4.9. Pieksämäki
11.9. Turku
25.9. Helsinki
8.10 Rauma

Lisää keikkoja päivittyy kotisivuille koko ajan!

Keikat myy:
Piikkikasvi Agency/Kari Pössi
050 5642 950
possi@piikkikasvi.fi

www.sauruxet.com

SauruXet vai Hevisaurus?
SauruXet on sama dinoryhmä kuin jo aikaisemmin tunnetuksi tullut Hevisaurus, mutta tekijänoikeusriitojen vuoksi bändi esiintyy nyt uudella nimellä. Alkuperäisistä Hevisauruksista mukana on yhdeksän kymmenestä. Hevisaurus-konseptin loi vuonna 2008 Mirka Rantanen ja hänen käsialaansa on noin 80% kahden edellisen Hevisaurus-levyn sanoituksista. Saurusten puvut ovat Outi Höylän ja Ari Arvolan luomuksia, mallioikeudet omistaa Rantanen. Alkuperäiset Hevisaurus-puvut eivät omistajuusriidan vuoksi ole käytössä, mutta Saurusten käyttämät asut ovat alkuperäisiä vastaavat.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>