Micke & Lefty feat. Chef maailman pohjoisimmalle bluesfestivaalille.


Micke & Lefty feat. Chef on kutsuttu esiintymään maailman pohjoisimmalle bluesfestivaalille Huippuvuorille (Svalbard). Yhdeksättä kertaa järjestettävät kansainväliset Dark Season Blues festivaalit järjestetään lokakuun lopulla Longyearbyen kylässä.

Micke & Lefty feat.Chef on kautta aikojen ensimmäinen suomalainen artisti joka on kutsuttu tapahtumaan esiintymään. Kutsu on viimekeväisen European Blues Challengen satoa.
“Berliinissä oli raportoimassa norjalaisen blues-lehden toimittaja piti meidän musiikista erittäin paljon ja hän suositteli meitä Dark Season Blues –tapahtuman järjestäjille. He kävivät katsomassa meidän keikan Ruotsin Åmål Blues festivaaleilla ja sen jälkeen tuli kutsu Huippuvuorille”, yhtyeen nokkamies Micke Björklöf kertoo.

Festivaalin kansainvälisessä esiintyjäkaartissa on kokoonpanoja muun muassa Kanadasta, Yhdysvalloista, Tanskasta sekä Norjasta. “Tämä todella hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus avautui viime keväisen European Blues Challenge kilpailuedustuksen myötä”, kertoo yhtyeen nokkamies Micke Björklöf.

Micke Björklöf – laulu, rummut, kitara ja huuliharppu
Lefty Leppänen – laulu, slide- ja akustinen kitara, huuliharppu
Chef – basso, laulu

www.svalbardblues.com/
www.myspace.com/mickeandlefty
www.facebook.com/mickeandlefty

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>