ADELEN “LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL” DVD JULKAISTAAN 28.11.

“21” on Suomessa ylittänyt jo platinalevyrajan.

Maailmanlaajuiseen jättimenestykseen tänä vuonna yltäneen Adelen konsertti-DVD “Live At The Royal Albert Hall” julkaistaan 28. marraskuuta. Adelen keikat, kuten myös viimeisin albumi “21”, ovat saaneet ylistäviä arvioita osakseen ja “Live At The Royal Albert Hall” todistaa jokaisen kehun ansaituksi.

Tammikuussa julkaistu pitkäsoitto “21” on ollut suorastaan raivoisa menestys. Levyä on maailmanlaajuisesti myyty noin 12 miljoonaa kappaletta ja se on tällä hetkellä vuoden 2011 myydyin albumi. Suomessa “21” on jo ylittänyt platinalevyyn oikeuttavan myyntimäärän 20 000 kappaletta ja jättihitit “Rolling In The Deep”, “Set The Fire To The Rain” sekä “Someone Like You” ovat soineet radioissa tiiviiseen tahtiin.

“Live At The Royal Albert Hall” julkaistaan sekä DVD että Blu-ray -versiona, sisältäen myös live-CD:n konsertista. DVD-extroissa nähdään dokumenttitallenne konserttipäivän tapahtumista kulissien takana.

“Live At The Royal Albert Hall” kappalelista:

Hometown Glory
I’ll Be Waiting
Don’t You Remember
Turning Tables
Set Fire To The Rain
If It Hadn’t Been For Love
My Same
Take It All
Rumour Has It
Right As Rain
One & Only
Lovesong
Chasing Pavements
I Can’t Make You Love Me
Make You Feel My Love
Someone Like You
Rolling In The Deep

Someone Like You -video:
http://youtu.be/hLQl3WQQoQ0

Rolling In The Deep -video
http://youtu.be/rYEDA3JcQqw

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>