Burning Heartsilta uusi albumi “Extinctions”

Burning Hearts
Suomalaisen indiepopin voimakaksikko Jessika Rapo (Le Futur Pompiste, Magenta Skycode) ja Henry Ojala (ex-Cats on Fire ja ex-Magenta Skycode) palaavat vuoden 2012 odotetuimmalla albumilla! Burning Hearts EP:n nimibiisi “Into The Wilderness” ja siitä tehty video on ollut kuluvan vuoden hittejä ympäri maailman. Yhtye on saavuttanut suosiota musablogiessa ja musiikkialan lehdistössä ympäri maailman. Into The Wilderness-biisi levisi kulovalkean tavoin ja pääsi mm. www.spinner.com -musiikkimedian mp3 ja video of the day -valinnoiksi. Kappale valittiin Suomessakin v. 2011 parhaipien biisien joukkoon mm. Ylexillä ja Rumbassa.
Yhtyeen toinen albumi “Extinctions”, julkaistaan 1.2.2012. Monet albumin kappaleista ovat omistettuja henkilöille tai eläimille, joita ei enää ole.
Albumin yleissoundi on kuitenkin samaan aikaan kuulas, eläväinen ja toivoa herättävä. Tämä yhtye kannattaa painaa mieleen!

http://burningheartsmusic.com/

Yhtye: Burning Hearts http://burningheartsmusic.com/
Albumi: Extinctions (9 raitaa)
Julkaisupäivä: 01.02.2012
Formaatti: CD digipak / vinyyli LP / digital
Albumi koodi: CD: SOL-017 vinyyli: SOLLP-017/LIFE082LP
EAN: CD: 6417138609953 vinyyli: 6417138609960
Levy-yhtiö: Solina Records
Jakelu: Playground Music Finland

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>