DOMINATION BLACK JULKAISEE UUDEN ALBUMINSA HELMIKUUSSAKotkalainen heavy metal -yhtye Domination Black on saanut valmiiksi odotetun kolmannen pitkäsoittonsa. ”Dimension: Death” –niminen albumi julkaistaan 22. päivä helmikuuta Kanki Rekordsin ensimmäisenä julkaisuna, ja sitä jakelee Playground Music. Odotusta lievittämään tarjoillaan online-kuunteluun albumin kakkosraita ”Passage of the Dead”.

Domination Black siirtyi syksyllä 2009 tauolle, jonka aikana orkesterista lähteneen laulaja Kari A. Killgastin korvasi kainuulaislähtöinen Matias Palm (mm. Merging Flare, Heavy Metal Perse). Yhtye alkoi pikimmiten sovittaa uutta materiaalia yhdessä ja studioon astuttiin viimein keväällä 2011. Nyt Domination Black palaa uuden levyn myötä monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan. Bändin kitaristi Ville Wiren kommentoi: ”Tällaista levyä ei varmasti kukaan osaa meiltä odottaa. Mukana on niin paljon uusia tuulia, että heikompaa hirvittää!”

Domination Black on ajanut uudistuneen kokoonpanonsa sisään keikkailemalla paitsi Suomessa myös Venäjällä, missä yhtye sai loistavan vastaanoton. Lisää keikkoja on luvassa heti levyn julkaisun jälkeen. Ennen levyn julkaisua saa ensi-iltansa myös musiikkivideo uuden albumin kappaleesta “Evilizer”.

 

”Dimension: Death” sisältää kappaleet:

1. Legacy of Fears
2. Passage of the Dead
3. Porter at the Gates of Hell
4. The Final Sigh
5. Dimension: Death
6. Cold Touch
7. Angel Dark
8. Evilizer
9. The Hellbound

Kansi: http://storage.edel.fi/promo/dimensiondeath.jpg

Promokuva: http://storage.edel.fi/promo/dominationblack.jpg

www.dominationblack.com
www.myspace.com/dominationblack
http://soundcloud.com/domination-black/passage-of-the-dead

 

Lisätiedot & haastattelut:

Tommi Muhli / Playground Music Oy
tommi@playgroundmusic.com
0445400486

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>