Adelen ”21” on myynyt Suomessa tuplaplatinalevyyn oikeuttavan määrän

AdeleViime vuonna räjähdysmäiseen suosioon ympäri maailman noussut Adele hallitsee ylivoimaisesti Suomen virallisia myyntilistoja. Vuosi sitten tammikuussa julkaistu kakkosalbumi ”21” löytyy viime viikon tapaan albumilistan ykkössijalta, ja listaviikkoja sille on kertynyt yhteensä 50 – kaikki top 40:ssä.

Singlelistan ykköspaikkaa pitää Adelen viimeisin radiohitti ”Someone Like You” ja hyvänä kakkosena levyn ensimmäinen singlelohkaisu ”Rolling In The Deep”. DVD-listan ykkösenä komeilee loppuvuodesta julkaistu ”Live At The Royal Albert Hall” live-DVD. Kooste konserttitallenteesta nähtiin uudenvuodenaattona Yle TV kakkosella.

Maailmanlaajuisesti ”21” albumia myytiin viime vuonna noin viisitoista miljoonaa kappaletta ja se on vuoden 2011 myydyin albumi. Suomessa ”21” on kirkkaasti ylittänyt tuplaplatinaan oikeuttavan, 40 000 myydyn levyn rajan.

Videoita:

Someone Like You

Rolling In The Deep

Set The Fire To The Rain (Live At The Royal Albert Hall):

Turning Tables (Live At The Royal Albert Hall):

Kotisivut:

http://www.adele.tv/

Lisätiedot, promokyselyt, lisää kuvia:
Maria Salovaara
Playground Music Oy
maria@playgroundmusic.com
010 292 0502

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>