DOMINATION BLACK JULKAISI EVILIZER -MUSIIKKIVIDEON

Kotkalainen heavy metal -yhtye Domination Black julkaisee odotetun kolmannen pitkäsoittonsa,”Dimension: Death”, keskiviikkona 22. päivä helmikuuta. Yhtye on juuri julkaissut musiikkivideon uuden albumin kappaleesta ”Evilizer”.

Domination Black siirtyi syksyllä 2009 tauolle, jonka aikana orkesterista lähteneen laulaja Kari A. Killgastin korvasi kainuulaislähtöinen Matias Palm (mm. Merging Flare, Heavy Metal Perse). Yhtye alkoi pikimmiten sovittaa uutta materiaalia yhdessä ja studioon astuttiin viimein keväällä 2011. Nyt Domination Black palaa uuden levyn myötä monipuolisempana ja vahvempana kuin koskaan. Bändin kitaristi Ville Wiren kommentoi: ”Tällaista levyä ei varmasti kukaan osaa meiltä odottaa. Mukana on niin paljon uusia tuulia, että heikompaa hirvittää!”

 

”Dimension: Death” –levyn julkaisua juhlistetaan keikalla Karhulan Sam’s Pubissa 3. maaliskuuta!

 

www.dominationblack.com
www.myspace.com/dominationblack
http://soundcloud.com/domination-black/passage-of-the-dead

 

Lisätiedot & haastattelut:

Tommi Muhli / Playground Music Oy
tommi@playgroundmusic.com
0445400486

One comment

  1. Herrm287

    Mitä te oikein vaahtoatte? Kuolemahan on ihan luonnollinen asia.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>