Info

Lisätiedot: tom@playgroundmusic.com

Playground Music on vuodesta 1999 asti toiminut independent levy-yhtiö, joka tuottaa, myy, markkinoi ja promotoi musiikkia niin fyysisessä kuin digitaalisessa muodossa Kööpenhaminassa, Oslossa, Tukholmassa, Tampereella ja Helsingissä sijaitsevista toimistoistaan käsin.

Playground Music on perustamisestaan asti kehittänyt itseään yrityksenä, jossa musiikki ja artistit ovat etusijalla. Arvostamme ammattitaitoa, henkilökohtaisia suhteita ja innovatiivisia ideoita siitä, kuinka musiikki pitäisi esitellä kuulijoille.

Playground Music kuuluu Skandinavian suurimpiin riippumattomiin levy-yhtiöihin. Yhteistyökumppaneihimme lukeutuu monipuolinen joukko artisteja, lauluntekijöitä, levy-yhtiöitä ja tuottajia Suomen ja koko Skandinavian alueella.

Playground Music on vakiinnuttanut paikkansa musiikkikentällä asiantuntijuuden, osaamisen ja laajan yhteistyöverkoston avulla. Olemme myös suurin itsenäisten levy-yhtiöiden jakelija koko Skandinaviassa.

Playground Musicilla on paikalliset jakelupartnerit Islannissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhteistyö näiden partnereiden kanssa mahdollistaa kattavat jakelu- ja promootiopalvelut koko Pohjoista Eurooppaa ajatellen.

 

Mitä hyötyjä yhteistyöstä Playground Musicin kanssa on?

Playground Music on vakiintunut osa eurooppalaista musiikkikenttää. Suuntaamme palvelumme uusille levymerkeille ja artisteille jakamalla osaamistamme ja antamalla näkyvyyttä laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Toimimme kutsuperusteisesti innovatiivisten ja luovien yhtiöiden kanssa tavoitteenamme pitkäaikainen, ammattimainen liiketoiminta.

Tarjoamme asiakkaillemme erikseen räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, sisältäen fyysisen ja digitaalisen jakelun, levyjen valmistuksen, promootiopalvelut, internet-näkyvyyden sekä digitaalisen promootiojakelun. Tämän lisäksi tarjoamme myös radio-, TV- ja mediakäytön ansioiden sekä julkisten esitysten tulojen keräämisen ja tilittämisen.

Jos etsit kokenutta yhteistyökumppania liiketoimintasi kehittämiseen Skandinaviassa ja Suomessa, me olemme oikea valinta.

 

Playground Musicin edustamia artisteja, jotka ovat suoraan sainattuja tai muuten edustettuina ovat mm.; Apulanta, Poets Of The Fall, Mirel Wagner, Nieminen & Litmanen, Stratovarius, Tracedawn, The Micragirls, Bon Iver, The National, Adele, Them Bird Things, Frida Hyvönen, Jenny Wilson, Brian Setzer, The White Stripes, Arctic Monkeys, Speech Debelle, Franz Ferdinand, Katatonia, Cradle Of Filth, Vampire Weekend, XX ja Moby.

Playground Music edustaa useita kansainvälisiä independent levy-yhtiöitä kuten Beggars Banquet, 4AD, Domino, Matador, XL Recordings, PIAS Comedy, Eagle Rock, New West, Naïve, Edel, Eagle Vision, World Circuit ja monia muita.

 

Lisätietoja toiminnastamme sekä yhteistyömahdollisuuksista saa sähköpostitse.  Kerro viestissä tarpeistasi, suunnitelmistasi sekä edustamastasi musiikista.

Lisätiedot: tom@playgroundmusic.com

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>